Lika nekretnine

Radionica o novom Kolektivnom ugovoru u drvno-prerađivačkoj industriji

Objavljeno: 17.05.2024

OTOČAC – Od travnja 2024. godine na sve tvrtke u djelatnosti drvoprerađivačke industrije (sektori C16, C17 i C31) primjenjuje se novi Kolektivni ugovor kojim se dodatno uređuju prava i obveze radnika i poslodavaca.

S ciljem informiranja tvrtki o odredbama novog Kolektivnog ugovora u drvoprerađivačkom sektoru i promjenama koje su nastale u usporedbi s ranije važećim pravnim okvirom, Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac i Strukovna grupa drvno-prerađivačke industrije Županijske komore Otočac organiziraju radionicu Primjena novog Kolektivnog ugovora u drvno-prerađivačkom sektoru, koja će biti održana 22. svibnja (srijeda) u 11 uri. Sudjelovanje u radionici će biti moguće uživo u Županijskoj komori u Otočcu ili online putem interneta i to za tvrtke iz cijele Hrvatske.

Radionicu će provesti predstavnici Samostalnog sindikata Hrvatske, najvećeg sindikata potpisnika kolektivnog ugovora: Mato Stanković - pravnik, Berislav Bossak - predsjednik sindikata, i Darko Idžaković - tajnik. Osim stjecanja važnih informacija o novom kolektivnom ugovoru, posebice njegovih pravnih aspekata, sudionici će moći postavljati pitanja i konzultirati se s voditeljima radionice.

Prijava sudjelovanja vrši se putem Digitalne komore najkasnije do utorka, 20. svibnja do 14 sati ili direktnim kontaktom na Županijsku komoru Otočac.

M.K. 

 

Novalja.coom