Lika nekretnine

U srijedu u Otočcu Investicijski forum Zapadne Hrvatske

Objavljeno: 16.04.2019

OTOČAC – Sutra, 17. travnja, će u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac biti održan Investicijski forum Zapadne Hrvatske (Ličko-senjske, Istarske i Primorsko-goranske županije), a u organizaciji poslovnog tjednika Lider.

Na ovom forumu će se raspravljati kako stvoriti poticajno investicijsko okruženje i pokrenuti novu proizvodnu investiciju, kako se uključiti u izbor za najbolju proizvodnu investiciju i kako predstavnici lokalne samouprave i javnih institucija mogu pomoći.

Forum će pozdravnim besjedama otvoriti Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera i član stručnog odbora Lider investa, dr. sc. Joso Brajković, predsjednik Županijske komore Otočac i mr. Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije.

Projekta Lider invest predstavit će prof. Pravnog fakulteta u Zagrebu dr. Mladen Vedriš, ujedno i predsjednik stručno odbora Lider investa. O investicijama u Hrvatskoj govorit će Davor Pitting, predstavnik Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. O e-uslugama Fine (e-račun, e-arhiv i e-potpis) nazočne će upoznati Martina Čeović, iz FIN-inog odjela prodaje.

Nakon izlaganja će biti održan okrugli stol pod nazivom Stvaranje pozitivnog investicijskog okružja u Ličko-senjskoj županiji, a na kojemu će udjela uzeti Milan Filipović, Tesla grad svjetlosti, Blaženka Jurčić-Vivian, direktorica LIKA SVJETLO, Tomislav Kovačević, ravnatelj JU NP Plitvička jezera, Ana Rukavina Stilinović, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije, Karlo Starčević i vlasnik Pivovare Ličanka.

Moderator foruma će biti Tin Bašić iz Lidera.

M.K.

Novalja.coom