Lika nekretnine

Završen Coca–Cola Cup 2020

Objavljeno: 23.06.2020

OTOČAC - U nedjelju 21.06.2020 godine odigrana je završnica Coca Cola Cupa Ličko - senjske županije za 2020. godinu. Završni turnir igrao se na igralištu u ulici Bartola Kašića u Otočcu, a nastupili su pobjednici kvalifikacijskih turnira koji su se igrali u Otočcu, Gospiću , Senju i Korenici.

U kategoriji U-15 pobijedila je ekipa Halcones iz Otočca koja je u finalu pobijedila Cvjetni atelje Zola iz Senja nakon izvodjenja penala. U utakmici za treće mjesto Bodeži iz Gospića pobijedili su NK Lika ‘95 iz Korenice takodjer nakon izvodjenja penala. U kategoriji U-15 najbolji strijelac bio je Maro Peričić iz Senja, najbolji golman bio je Jan Ferenčić iz Senja dok je najbolji igrač bio Luka Bronzović iz Otočca.

U kategoriji U-18 prvo mjesto osvojila je ekipa Geokom iz Korenice koja je u finalu pobijedila Urbane ideje iz Gospića rezultatom 1-0. U utakmici za 3. mjesto MNK Otočac pobijedio je ekipu Žmigavci iz Gospića rezultatom 4-0. Najbolji strijelac u kategoriji U-18 bio je Niko Tomaić iz ekipe MNK Otočac, najbolji golman Karlo Bauman iz ekipe Geokom i najbolji igrač takodjer iz ekipe Geokom iz Korenice.

Ekipa Halcones iz Otočca i Geokom iz Korenice izborili su sudjelovanje na državnoj završnici Coca Cola Cupa koja će se igrati krajem srpnja u Splitu.

Poredak U-18 kategorija

1. mjesto U-18 Geokom Korenica

2. mjesto U-18 Urbane ideje Gospić

3. mjesto U-18 MNK Otočac

Poredak U-15 kategorija

1. mjesto U-15 Halcones Otočac

2. mjesto U-15 Cvjetni atelje Zola Senj

3. mjesto U-15 Bodeži Gospić

 

Ž.T.M. / I.B.

Novalja.coom