Lika nekretnine

Na Milanovićevoj sam strani jer demaskira lažne kriptokomunističke proroke

Objavljeno: 03.11.2020

(…)

Verbalni rat dva 'politička brda' u Hrvata se nastavlja

Verbalni rat dva "politička brda" u Hrvata se nastavlja. Uvrede već polako postaju dio neformalnog rječnika u novo-normalnoj eri. Lekarka, bully, šmrkavac, rastao u tom humusu i gnoju, jel' se moja baba rukovala sa zaraženim Novakom Đokovićem, štićenik i lojalni sluga tog režima...

"Tvrd jezik" je ono što slušamo iz dana u dan. No, ako je taj "zastoj u komunikaciji", kako ga neki nazivaju, nešto najlošije što nam se događa onda odmah potpisujem neka nastave do mile volje. Uzmimo npr: multietničku Francusku. Tamo ubijaju i režu glave ljudima, sve u ime Alaha i proroka Muhameda. Naime, prilikom uhićenja napadač je vikao Allahu Akbar, ali francuska policija za sada još uvijek ”ne zna” koji je motiv napada. Marcel  Holjevac cinično zaključuje: "Tko se dovoljno dugo pravi blesav, na kraju takav i ostane."

Zato je UFC borba Milanovića i Plenkovića politička "kamilica" i dobar trening za obojicu prema onome što još čeka Francuze. Kad nabrijana Katarina Peović za "Tačno.net" izvali da je "Deklaracija o Domovinskom ratu predstavlja kolekciju mitova i poluistina", onda to, u maniri Ivana Šibera, zvuči "neodgojeno". Naime kaj, stari "šumski" komunista Ivan Šiber odmah se svrstao, k'o i Tito, među "nesvrstane" tj. protiv Milanovića. On misli "da predsjedniku ne treba više ispada jer djeluje neodgojeno..."

Ono što bivše komunjare nikada nije zanimalo je - istina. Majka svih pitanja je jel' predsjednik RH govori ili ne govori istinu? Kad im postaviš to pitanje odmah postaju mutavi... Dakle, što se tiče notornog svjedoka Puhovskog, Milanović govori čistu destiliranu istinu. Barem sam desetak puta pisao, cinkao i ukazivao na domaće "ploveće kazalište", na lika koji je samo zahvaljujući neprovedenoj lustraciji svakodnevno na svim televizijama k'o propovjednik istine, dobrote i poštenja. Kao vrhunska moralna vertikala hrvatskog društva. Mogao sam, zahvaljujući svom "autoritetu", pisati i tisuću puta, a da to uvijek ostane "ubod komarca". Ali kad je Puho, u svom lažnom samopouzdanju, dirnuo u "stršljana", ovaj ga je jednim zamahom otpuhnuo u povijest. I zbog tog demaskiranja lažnih kriptokomunističkih proroka tako da napokon hrabro iznese o njima istinu, ja sam na Milanovićevoj strani. Napokon, tko dvolične farizejske ljevičare bolje poznaje od njega?

(…)

Z. Hodak/Direktno.hr

 

Novalja.coom