Lika nekretnine

Mjere zaštite ...

Objavljeno: 05.01.2021

BRINJE – Ovaj narod je doista iscrpljen i napaćen možda više duševno nego fizički s prijetnjom koronom, pa s potresom, pa s velikim neizvjesnostima oko posla, pa s ovim i s onim, doslovno mu je za poludjeti. I mnogi već pokazuju i javno priznaju da su na rubu živaca. A kako i ne će biti, kad čovjek upadne u žrvanj kojekakvih medija i sve sile „vijesti“ s lošim, odnosno negativnim predznakom, kada se narodu svakodnevno ispire mozak, to mora ostaviti učinka.

Zanimljivo da u tiskanim, govornim ili mrežnima medijima uopće nema, ili jako malo ima, savjeta psihologa, ne daj Bože i psihijatara, kako se nositi s ovim nevoljama, koje su po medijima kud i kamo veće možda nego to stvarno jesu. Jer svi nešto plaše, svi nešto straše, čak se počinju i prijetiti, doista ima svega, a država u tome  - nemoćna, vele. Osim kad je u pitanju Pupy, e tu je moćna i odmah „reaguje“. Zanimljivo!

Ali i tu ima, kad je zdravog razuma, lijeka i savjeta, baš kao što je ovaj tekst objavljen na facebook stranici župe Križpolje, gdje su propisane – mjere zaštite još polovicom listopada prošle godine, da se ne bi reklo da se ne poštuju.

Vjera u Boga i narodna sloga!

M.K.

 

 

Novalja.coom