Lika nekretnine

Kreditni i jamstveni programi HBOR-a (COVID-19 mjere)

Objavljeno: 30.01.2021

OTOČAC - Radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije koronavirusa, Hrvatska banka za obnovu i razvitak provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta. 

Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Rijeka u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Primorje i Gorski kotar organizira besplatni webinar o kreditnim i jamstvenim programima za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije koronavirusa, koji će biti u četvrtak, 4. veljače u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams.

Poduzetnicima je omogućeno odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama. Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima i posrednim izvoznicima su osigurana potrebna portfeljna ili pojedinačna jamstva.

Ciljana skupina su mikro, mali i srednji poduzetnici.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Primorje i Gorski kotar Vesna Bartolović Stančić.

Da bi se dobila poveznica za webinar, obvezna je online prijava najkasnije do srijede, 3. veljače. Nakon zaprimljene prijave, na navedenu e-adresu bit će poslana poveznica na webinar.

M.K.

 

Novalja.coom