Lika nekretnine

U Gospiću se svađaju i viču

Objavljeno: 01.02.2021

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda (29. siječnja – 1. veljače) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, pet prometnih nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira. 

Noću 29./30. siječnja u Jezeranama je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je ukrao za sada neutvrđenu količinu cigareta. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Gospića.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su četiri prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i dva prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 29. siječnja u Gospiću, kod 45-godišnjega Hrvata (1.98 g/kg). 

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.  

PU ličko-senjska  

 

Novalja.coom