Lika nekretnine

Webinar HBOR-a za očuvanje razine gospodarske aktivnosti

Objavljeno: 05.02.2021

OTOČAC - Radi ublažavanja negativnih posljedica koronavirusa, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta. 

Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Otočac u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Liku organizira besplatni webinar o kreditnim i jamstvenim programima za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije korone, koji će se održati u četvrtak, 18. veljače, u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams. 

Poduzetnicima je omogućeno odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama. Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima i posrednim izvoznicima su osigurana potrebna portfeljna ili pojedinačna jamstva. 

Ciljana skupina – mikro, mali i srednji poduzetnici.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Liku Draženka Draženović Kostelac.

Da bi se dobila poveznica za webinar, obvezna je prijava putem online obrasca koji se nalazi  na poveznici PRIJAVA , najkasnije do srijede, 17. veljače.

Nakon prijave, na navedenu e-adresu bit će dana poveznicu na webinar. Ukoliko netko od zainteresiranih za ovaj webinar nema instaliranu aplikaciju Microsoft Teams na svom računalu ili mobilnom uređaju, možete ju preuzeti  OVDJE , obavještavaju iz Županijske komore Otočac.

M.K.

 

 

Novalja.coom