Lika nekretnine

Webinar za poduzetnike Ličko-senjske županije

Objavljeno: 15.02.2021

OTOČAC – Ovaj webinar je najavljen, samo da podsjetimo. Radi ublažavanja negativnih posljedica pandemije bolesti COVID-19, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) provodi niz mjera u cilju očuvanja razine gospodarske aktivnosti, likvidnosti gospodarskih subjekata i očuvanja radnih mjesta. 

Radi boljeg upoznavanja članica s kreditnim linijama, HGK – Županijska komora Otočac u suradnji s HBOR-ovim Područnim uredom za Liku organizira besplatni webinar o kreditnim i jamstvenim programima za pomoć poduzetnicima u vrijeme pandemije COVID-19, koji će se održati u četvrtak, 18. veljače, u 12 sati, putem aplikacije Microsoft Teams. 

Poduzetnicima je omogućeno odobrenje novih povoljnih kredita za obrtna sredstva u suradnji sa poslovnim bankama. Kako bi se osiguralo lakše odobrenje povoljnih kredita, za kredite izvoznicima i posrednim izvoznicima su osigurana potrebna portfeljna ili pojedinačna jamstva. 

Ciljana skupina – mikro, mali i srednji poduzetnici.

Predavačica će biti voditeljica područnog ureda HBOR-a za Liku Draženka Draženović Kostelac.

Kako bi dobili poveznicu za webinar, obvezna je prijava putem online obrasca koji se nalazi na poveznici PRIJAVA, najkasnije do srijede, 17. veljače. Nakon prijave, na navedenu e-adresu bit će poslana poveznica na webinar.

M.K.

 

Novalja.coom