Lika nekretnine

Hrvatska – Italija, online B2B sastanci u organizaciji HGK

Objavljeno: 02.03.2021

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora poziva hrvatske tvrtke da se prijave na online B2B sastanke s talijanskim tvrtkama, koje organizira putem platforme HGK Go Global – Go Virtual  u suradnji s partnerima.  

Plenarni dio događanja održat će se 16. ožujka,  a za potencijalne hrvatske i talijanske sudionike platforma je već otvorena i dostupna za prijavePrijava na platformu i sudjelovanje na poslovnim razgovorima su besplatni. Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje potencijalnih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikacija putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti izravno svim prijavljenima o iskazanim interesima za B2B sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora je započela s projektom online B2B sastanaka za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, a uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN. Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu putem koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa. Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 

Prijave se primaju do 16. ožujka.

Tržišta koja su do sada obuhvaćena projektom: Slovenija, Rusija, V4, Austrija, Njemačka i Izrael. U travnju ćemo organizirati susrete s tvrtkama iz Latinske Amerike – obavještavaju iz HGK.

M.K.

 

Novalja.coom