Lika nekretnine

Poduzetništvo je IN - predavanja i radionice o poduzetništvu za žene

Objavljeno: 04.03.2021

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu žena u Ličko-senjskoj županiji, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena. Program za podršku poduzetnicama „Poduzetništvo je IN“ uključuje višestruki pristup kroz prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicama, izgradnju i jačanje kapaciteta poduzetnica kroz programe obuke, pomaganje poduzetnicama u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

Iako se žene sve češće uključuju u poduzetničke aktivnosti, ukupan broj poduzetnica još je uvijek na niskoj razini. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću, osim toga biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći.

Edukacija će biti održana 25. i 30. ožujka u velikoj dvorani HGK - Županijske komore Otočac, Kralja Zvonimira 16 (1. kat) s početkom u 10 sati, u skladu s epidemiološkim mjerama.

Sadržaj proljetnog ciklusa Poduzetništvo je IN za prvi dan: kako aktivirati svoj potencijal - kroz Points of you metodu (Ivana Radić), Primjena mentalnih mapa u poslu 1.dio (Vesna Odobaša). A narednog datuma (30. ožujka): Prodajna i poslovna komunikacija putem interneta (Ivana Radić), Primjena mentalnih mapa u poslu 2. dio (Vesna Odobaša).

Nakon održana oba ciklusa bit će polaznicama podijeljene diplome.

Predavačice Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o., i Vesna Odobaša, specijalist digitalnog marketinga, certificirana trenerica Mentalnih mapa i vlasnica digitalnog studija Scarabei, u poduzetništvu su već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen na 20 polaznica, stoga je potrebna prethodna prijava putem online obrasca koji se može pronaći na web stranici HGK - Županijska komora Otočac. Prijave će biti otvorene do popune raspoloživih mjesta, a najkasnije do 24. ožujka.

M.K.

 

Novalja.coom