Lika nekretnine

Ultramaraton za Josipa Jovića

Objavljeno: 15.03.2021

OTOČAC – Približava se i obljetnica pogibije Josipa Jovića, a tim povodom je dosadašnjih godina bio organiziran ultramaraton od Karlovca do Plitvičkih jezera. Tako će biti i ove godine, Udruga specijalne policije Grom iz Karlovca i Atletski Klub Plitvice organiziraju 11. memorijalni ultramaraton Karlovac- Plitvice u spomen na Josipa Jovića.

Ove se godine obilježava 30 godina od pogibije prvog hrvatskog redarstvenik. Start utrke je planiran za 30. ožujka godine u 22 sati iz Karlovca, a cilj na Plitvicama je oko 9 sati idućeg dana.

Za ovaj ultramaraton do sada je prijavljeno već 30 osoba, koje će pokušati istrčati cijeli ultramaraton iz Karlovca do Josipovog spomenika na Plitvicama u dužini preko 80 kilometara. Uz to se prijavilo i 20 osoba za štafetnu utrku, a preostalo je još samo 10 slobodnih mjesta za prijavu. Svi ostali zainteresirani će se moći priključiti iz Grabovca do Plitvica, nekih 12 kilometara.

A maratoncima će na raspolaganju biti i logistika, kako stvari stoje siguran je autobus, kombi i policijska pratnja cijelom dionicom od Karlovca do Plitvica.

 

M.K.

 

Novalja.coom