Lika nekretnine

Ileana Tomljanović, predala kandidaturu za gradonačelnicu grada Senja

Objavljeno: 28.04.2021

SENJ - Ileana zna kako stvoriti prepoznatljivu priču, ona je majka ,profesorica , poduzetnica,  žena koja viziju pretvara u stvarnost.

Ileana Tomljanović   ima 38 godina , majka Nadie  i Nikše, pomajka Marka i Borne ,u slobodno vrijeme žena koja betonira, gleta, farba,  obnavlja stari namještaj, daje ideje za uređenje interijera. 

Ova mlada žena odvažna je i borbena što zahvaljuje činjenici da je  dijete samohrana roditelja , ona prepreke ruši predanim radom, dobrim idejama i jasnim ciljevima.

Nakon gimnazije u Senju,  završava Edukacijsko – rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu  te stječe zvanje profesora rehabilitatora. Tijekom studijskih dana stipendista je Ličko – senjske županije za deficitarno zanimanje.  Vlastita financijska sredstva za školovanje počela je osiguravati još kao srednjoškolka sezonskim ugostiteljskim radom.

U Zagrebu tijekom studija dobiva priliku raditi za najveću ugostiteljsku industriju u Hrvatskoj , tim koji stoji iza projekata Papaye , Pirane, Leggiero i svih prepoznatljivih evenata u Hrvatskoj. Ovim iskustvom i poslom stekla je znanja i spoznala važnost kvalitetnog brendiranja proizvoda i destinacije.

Ileana radi kao stručni suradnik edukacijsko rehabilitacijskog profila u Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Senj gdje su joj fokus djeca s teškoćama i rad na inkluziji.

Poduzetnički put kreira s  mužem te stoji iza dva prepoznatljiva projekta u Senju  i dalje, History House Moja Ti 1830 i O.DA Interijeri.

Senj gleda kao grad iznimnog turističkog potencijala koji do sada nije ostvaren, Grad ugodan za zdrav život mladih obitelji koje žele ostati i onih koje se razmišljaju vratiti. Grad po mjeri svakog djeteta , ugodan za igru spreman za edukaciju. Grad u kojem je ODGOVORNO odlučila da želi ostati , živjeti i djelovati i upravo je u tome pronašla motiv svoje kandidature i razlog da postane od politički neaktivne žene kandidatkinja koja je spremna predano raditi da vizija boljeg i sadržajnijeg Senja postane stvarnost.

Zahvaljuje se svim dragim prijateljima koji su ju iskreno podržali u odluci da se kandidira, svim volonterima koji su zadnjih nekoliko dana marljivo za nju prikupljali potpise, a osobito se zahvaljuje svim građankama i građanima grada Senja koji su joj svojim potpisom to omogućili !

S.B. 

Novalja.coom