Lika nekretnine

Javni pozivi Ministarstva hrvatskih branitelja

Objavljeno: 28.04.2021

OTOČAC - Temeljem Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji od 2021. do 2023. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja na svojoj web stranici objavilo je dva javna poziva i to:

  1. Javni poziv za sufinanciranje  troškova obrazovanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji s ciljem sufinanciranja troškova obrazovanja osoba iz ciljane skupine Programa te podizanja razne njihovog obrazovanja i promjene zanimanja u svrhu poboljšanja kvalifikacijske strukture i olakšavanja pristupa tržištu rada, a radi povećanja  njihove zapošljivosti, a koji je javni poziv otvoren do 14. svibnja 2021. godine, te2
  2. Javni poziv za dodjelu potpora radu braniteljskih zadruga s ciljem resocijalizacije i socijalnog uključivanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz zadruge koji je otvoren do 20. svibnja 2021 godine.

Daljnje informacije vezane za javne pozive, uključujući obrasce za prijavu, kao i popis potrebne dokumentacije dostupne su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja.

M.K.

 

Novalja.coom