Lika nekretnine

Bura uvela malo reda u prometovanje

Objavljeno: 19.07.2021

OTOČAC – Zaburilo, prva prava ljetna bura, i eto ti odmah poteškoća u prometu prema obali. Tako HAK javlja gdje su kakva ograničenja, za osobna vozila i nisu, ali za sva druga jesu. Ovako trenutno stvari stoje:

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su: dionica autoceste Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice; državna Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom) zbog olujnog vjetra.

Na lokalnoj cesti Križišće - Kraljevica, Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja te autocesti Draga - Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. II. skupina vozila).

Eto, na znanje i ravnanje svima koji putuju tim pravcima.

M.K.

 

Novalja.coom