Lika nekretnine

30. hodočašće vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke

Objavljeno: 13.09.2022

OTOČAC - Ministarstvo branitelja, u suradnji s Vojnim ordinarijatom, organizira sudjelovanje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji na 30. Hodočašću hrvatske vojske, policije i hrvatskih branitelja u Svetište Majke Božje Bistričke. Hodočašće će se održati 2. listopada (nedjelja).

Sudionici hodočašća, u izravnoj organizaciji Ministarstva su hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji predstavnici udruga iz Domovinskog rata svih županija i Grada Zagreba i djelatnici Ministarstva branitelja. Predviđeni ukupni broj hodočasnika iz svake županije je najviše 50.

Polazište autobusa je županijsko središte, a vrijeme i mjesto polaska utvrdit će se dogovorno između županijskih koordinatora i prijevoznika.

Za hodočasnike će se osigurati topli obrok i pitka voda nakon sv. mise, te paketi s hranom u povratku iz Marije Bistrice (hodočasnici sami osiguravaju hranu u dolasku).

Koordinator aktivnosti za Ličko-senjsku županiju je Dubravka Valčić Uzelac, koja poziva da do 28. rujna (srijeda) zainteresirani hodočasnici sastavite i u Područni odjel Ministarstva branitelja Gospić, Kaniška 10, dostavite popis članova i obitelj (ime, prezime, datum rođenja, OIB, telefonski kontakt) koji će sudjelovati na hodočašću.

O programu hodočašća, mjestu i vremenu polaska i povratka kao i ostalom hodočasnici će biti naknadno upoznati.

M.K.

 

Novalja.coom