Lika nekretnine

Besplatni online tečaj DIGICULT u organizaciji Instituta za turizam

Objavljeno: 06.02.2023

ZAGREB – Institut za turizam u Zagrebu organizira besplatni online tečaj DIGICULT. Radi se o besplatnom online tečaju na hrvatskome jeziku, a temeljen je na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu kojim će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije.

Tečaj je nastao kao odgovor na pitanja: Kako mladima nakon teškog razdoblja pandemije pružiti novu i atraktivnu priliku za učenje i osposobljavanje? Kako zanimanje mladih za digitalnu tehnologiju i potrebu za učenjem o kulturnoj baštini usmjeriti u koristan alat za profesionalno promišljanje sebe, s aktualnim i suvremenim vještinama? To su samo neka od pitanja koja su inspirirala ovaj Erasmus+ projekt DIGICULT, na kojem je Institut jedan od devet partnera iz šest europskih zemalja.

Polaznici će dobiti potvrdu o završenoj edukaciji po završetku tečaja. Tečaj je namijenjen odraslima u dobi od 18 do 30 godina. Nije potrebno predznanje, a nastavni sadržaj dostupan je on-line u svakom trenutku i omogućava učenje vlastitim tempom. Najbolji polaznici tečaja dobit će priliku sudjelovati na tjednu mobilnosti u Italiji, zajedno s polaznicima iz drugih zemalja. Troškovi sudjelovanja su pokriveni

Rok za prijavu je 26. veljače, a sam tečaj bit će održan početkom ožujka – obavještava Institut.

M.K.

 

Novalja.coom