Lika nekretnine

Castel Rock Festival u Brinju – 14. srpnja

Objavljeno: 05.06.2023

BRINJE – U Brinju će 14. srpnja biti organiziran Castle Rock Festival 2023. Organizacija ovog događanja je u Udruzi glazbenika Notalika uz podršku Turističke zajednice općine Brinje, Turističke zajednice Ličko senjske županije i Općine Brinje.

U svojoj preko 30 godina dugoj karijeri dijelili su pozornice s velikim imenima poput BB Kinga, The Blues Brothers Banda, Eddie Floyda, David Bowieja, Georgie Famea, Makoto Ozonea, Miriam Makeba, Sia, George Clinton & Parliament Funkadelic.

Nabrajati njihova glazbena dostignuća je preveliko za objavu na Facebooku, no jedno je sigurno - sati energične svirke vrhunskih glazbenika kojih je na bini toliko da nećete znati svira li jedan ili dva benda! Soul fingers su glazbena i vizualna poslastica koju nikako ne smijete propustiti!

Drugi dan festivala - Old rock forces- rezerviran je za već poznate, domaće glazbenike koji se eto, već 12. godinu okupljaju za vjernu publiku. Uz njih, dolazi i jedna "nova" grupa, sastavljena od eminentnih glazbenika koje su se mogli primijetiti na pozornicama najpoznatijih hrvatskih estradnih rock i pop imena.
Za produkciju se standardno i dobro brinu prijatelji iz XFiNiTY – Sound & Light. 

I treba li posebno spomenuti - kao i svake godine, inflaciji unatoč i usprkos, ULAZ JE BESPLATAN na sve koncerte i događanja (a i o njima uskoro više).

Castle rock festival Brinje, one and only – najavljuju u brinjskoj Turističkoj.

M.K.  

 

Novalja.coom