Lika nekretnine

Za sigurnost u turističkoj sezoni Policijska uprava ličko-senjska poduzima niz aktivnosti

Objavljeno: 05.06.2023

GOSPIĆ – U Policijskoj upravi ličko-senjske održan je početkom lipnja radni sastanak o pripremi za nadolazeću turističku sezonu na kojemu su uz predstavnike policije bili prisutni i predstavnici jedinica lokalne samouprave, upravitelji cesta, predstavnici županijskog Zavoda za hitnu medicinu, županijska Vatrogasna zajednica i predstavnik civilne zaštite Gospić.

Zamjenik načelnika Policijske uprave ličko-senjske Stjepan Sabljić iskazao je zadovoljstvo dosadašnjim radom i međusobnom suradnjom svih subjekata koji su bitni za provedbu sigurne turističke sezone, no isto tako izneseni su i uočeni problemi.
Na sastanku je zaključeno da se i ove godine očekuje povećan broj domaćih i stranih turista koji će posjetiti ili prometovati kroz Ličko-senjsku županiju, zbog čega će biti potreban pojačan angažman svih subjekata.

U prostorijama Policijske uprave ličko-senjske održan je prijem policijskih službenika iz drugih policijskih uprava koji će za vrijeme turističke sezone boraviti na području ove policijske uprave.
Oni će pomagati u prevenciji protupravnih ponašanja, poboljšanju stanja sigurnosti u cestovnom prometu, a svojim angažmanom bit će u pomoći i u kriminalističkim istraživanjima, kao i na usluzi turistima i građanima.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom