Lika nekretnine

Samo dva kaznena djela

Objavljeno: 27.02.2019

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (26./27. veljače) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, dragovoljna predaja eksploziva i jedan carinski prekršaj.

Noću 23./24. veljače 2019. godine u Udbini je nepoznati počinitelj iz otključanog kombija ukrao motorne pile u vlasništvu 37-godišnjeg Udbinjanina.

Dana 25. veljače 2019. godine u Jablancu je nepoznati počinitelj provalio u benzinsku postaju u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Zagrebu iz koje je ukrao 160 litara nafte, te za sada neutvrđenu količinu antifriza, cigareta i alkoholnog pića.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave.

Jučer je Brinjka dragovoljno predala 1,5 kilogram privrednog eksploziva, sedam metara sporogorećeg štapina i 83 komada detonatorskih kapisla, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Jučer su policijski službenici Postaje granične policije Korenica u suradnji s djelatnicima Carine, na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Ličko Petrovo Selo, na ulazu u RH, izvršili kontrolu osobnog automobila njemačkih nacionalnih oznaka te su kod 53-godišnjeg Bosanca pronašli 40 kutija raznih cigareta, koje nije prijavio prije početka pregleda. Pronađene cigarete su od njega privremeno oduzete, a djelatnici Carine su mu naplatili novčanu kaznu.

PU ličko-senjska

Novalja.coom