Lika nekretnine

Napuhao čovjek

Objavljeno: 11.03.2019

GOSPIĆ - Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.
 
U tom periodu utvrđeno je ukupno 85 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 6 prekršaja upravljanja pod utjecajem alkohola.
 
Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Otočcu (3.19 g/kg) kod 55-godišnjeg Hrvata. On je isključen iz prometa i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Dana 8./9. ožujka 2019. godine u Švici, nepoznati počinitelj je čavlima za potkivanje konja probušio tri pneumatika na osobnom automobilu gospićke registracijske oznake, u vlasništvu 48-godišnjakinje iz Švice. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnomu odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom iz Bistre zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Sumnjiči se da je 25. 11. 2017. godine u Otočcu provalio u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je ukrao 940 kuna. On je uhićen, predan pritvorskomu nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a nadležnomu državnomu odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.
 

PU ličko-senjska

Novalja.coom