Lika nekretnine

Senjani prvi na županijskom natjecanju u košarci!

Objavljeno: 17.03.2019
Županijsko natjecanje u košarci za učenike srednjih škola, koje se održalo u Gospiću 12. ožujka 2019. godine bit će trajno urezano u pamćenje učenika senjske srednje škole Pavla Rittera Vitezovića.
 
Pod dirigentskom palicom nastavnice Jelene Sokolić učenici Antonio Mesić, Jan Biljan, Marko Šulentić, Danijel Deželjin, Lucian Krajcar, Ante i Ivan Barbić, Mate Nekić, Mislav Sertić, Tin Tomljanović, Niko Vukelić i Andrija Banušić postaju ZLATNA generacija, tj. najbolja srednja škola županije u košarci.
 
U prvoj utakmici pobjeđuju ekipu Srednje škole Otočac rezultatom 55 : 44. U prvoj četvrtini rezultat je bio izjednačen, no odličnom igrom u nastavku ipak pobjeđuju Otočane, koji su 2018. godine u finalu pobijedili senjske srednjoškolce.
 
U finalnoj utakmici za prvaka županije ekipa iz Senja pobjeđuje Gimnaziju Gospić i tako postaju najbolja školska županijska košarkaška ekipa koja je pobjedama osigurala odlazak na Državno prvenstvo srednjih škola u košarci, koje će se u svibnju ove godine održati u Poreču. Kako kaže složna ekipa, nadaju se da će rezultati s državnog natjecanja biti još i bolji!
 
Čestitamo senjskoj zlatnoj generaciji!
 
 
SŠ Pavla Rittera Vitezovića Senj 
Foto: SŠPRV Senj
Novalja.coom