Lika nekretnine

Izabrano novo rukovodstvo Sekcije Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac

Objavljeno: 04.04.2019

OTOČAC –Jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac održana plenarna sjednica Sekcije Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac.

Od 2014. godine pri Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Otočac djeluje Sekcija zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac. Na području te regije definirano je šest subregionalnih skupina, od kojih je pet u Ličko-senjskoj županiji - Gacka, Lika, Novalja, Plitvice i Podgorje te Karlovačka županija, koja je organizirana kao jedna subregionalna skupina. Njihovi članovi čine Sekciju ZOT-a koja je osnovana 5. veljače 2014. g. Sekcija regije Lika – Karlovac zbog regionalnog ustroja ima tri predstavnika u Vijeću Zajednice obiteljskog turizma pri HGK. Kroz Zajednicu obiteljskog turizma stvoren je jedinstveni sustav strukovne organizacije pružatelja usluge smještaja u domaćinstvu pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Pored niza drugih tema na ovoj sjednici je izabrano i novo rukovodstvo. Za predsjednicu Sekcije Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika-Karlovac izabrana je Sanja Burić iz Otočca, a za zamjenike Zvonko Vrtodušić iz Novalje i Eva Magovac iz Karlovca.

M.K.

Novalja.coom