Lika nekretnine

Isključenja iz GO HDZ Otočac: isključeni Ivica Miletić, Lucija Sekula i ostali koji su radili protiv HDZ-a

Objavljeno: 29.04.2019
Jučer je održana sjednica GO HDZ-a Grada Otočca na kojoj su se analizirali rezultati s prošlih izbora za Županijsku skupštinu, razgovaralo o pripremi za predstojeće izbore za EU parlament, raspravljalo se o proračunu Ličko-senjske županije i donesene su odluke o isključenju pojedinih članova iz HDZ-a na temelju statuta HDZ-a, članka 19. i 21. koji govore o tome da ukoliko se netko kandidira na drugoj kandidacijskoj listi protiv HDZ-a ili ruši ugled ili radi protivno statutu HDZ-a gradska organizacija ga je dužna na temelju statuta isključiti iz stranke.
 
Donesena je jednoglasna odluka da se za sada iz stranke isključuju Ivan Miletić, Lucija Sekula, Hermina Rznić, Mladenka Orešković, Zdravko Orešković, Ivan Žalac i Marica Rogić, a donesen je i zaključak da se treba napraviti dodatna analiza koji su još članovi HDZ-a radili protiv HDZ-a u proteklom razdoblju ili su imenovani u određena tijela kada su iz istih tijela razriješavani HDZ-ovi članovi.
 
HDZ-u Grada Otočca pristupaju mladi
 
O daljnjim isključivanjima će se nakon detaljne analize donijeti odluka na slijedećoj sjednici Gradskog odbora, a predsjednik GO HDZ-a Otočac Branislav Šutić zahvalio je svim članovima i predsjednicima ogranaka na zalaganju na prošlim izborima te izvjestio članove Gradskog odbora da je u zadnje vrijeme u GO HDZ Otočac učlanjeno dosta novih članova među kojima dosta mladih, njih ukupno 127 članova, kako je naglasio predsjednik.
 
GO HDZ-a Otočac
Novalja.coom