Lika nekretnine

Usvojen proračun Ličko-senjske županije, Milinović: Nisam pobjednik!

Objavljeno: 10.07.2019

GOSPIĆ - Na sjednici Županijske skupštine Ličko- senjske županije u srijedu je konačno usvojen županijski proračun. 'Oni koji misle da će Darko Milinović sad likovati jer je donesen proračun nisu u pravu. Da začepim usta onima koji će govoriti da je Milinović pobijedio jer je donesen proračun, da nije ne bi HDZ bio pobjednik. U oba slučaja bili bi gubitnici Ličani. Danas nema pobjednika, nema ni poraženog', rekao je Milinović.

Zahvalio se svojoj bivšoj stranci, ali poručio da ne namjerava prestati koristiti svoje ovlasti župana.

"Sa svima ću surađivati, bez obzira na političku boju dresa. Nisam pobjednik, nema poraženih", rekao je Milinović.

Govoreći o proslavi Oluje, Milinović je rekao da je u proračunu ostalo 100.000 kuna nakon otkazivanja Thompsonovog nastupa.

"Uvjerit ću sve u ove dvije preostale godine mandata da se borim za interes Ličko-senjske županije", rekao je Milinović.

Prozvao je predsjednika HSP-a Karla Starčevića i poručio mu da već treću Skupštinu zaredom nema stav te ga pozvao da da ostavku. Nazvao ga je moralistom, a od novinara zatražio da s njim porazgovaraju face-to-face. Poštene HSP-ovce je pozvao da surađuju s njim i predsjednikom Skupštine.

"Danas je pobjednik Ličko-senjska županija", zaključio je Milinović.

Glavna točka dnevnog reda je usvajanje proračuna za ovu godinu, a upravo je 10. srpnja posljednji zakonski rok za to, jer je sadašnji saziv Skupštine konstituiran 11. travnja, prije devedeset dana, koliko traje rok za usvajanje proračuna.

Tportal

 

Novalja.coom