Lika nekretnine

Konferencija „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Like, Primorja i Gorskog kotara“

Objavljeno: 23.09.2019

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u partnerstvu s Gradom Senjom organizira Konferenciju „Doprinos JLP(R)S demografskoj revitalizaciji Like, Primorja i Gorskog kotara“ koja će se održati u Senju, Tvrđava Nehaj, u utorak 24. rujna 2019. godine, s početkom u 10 sati

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizira u razdoblju 2019.-2020. u partnerstvu s jedinicama lokalne samouprave organizirati niz konferencija na temu demografske revitalizacije, aktualnih demografskih trendova kao i doprinosa JLS-a demografskoj revitalizaciji. 

Nakon uspješno organizirane konferencije u Đakovu, druga konferencija održat će se 24. rujna 2019. u Gradu Senju te obuhvatiti područje Like, Primorja i Gorskog kotara gdje će se izložiti demografski izazovi s kojima se ovo područje suočava, kao i moguća rješenja i primjeri dobre prakse. 

Konferenciju će otvoriti ministrica Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković, župan Ličko-senjske županije mr. Darko Milinović, župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina i gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina. 

Pozivamo sve zainteresirane da budu nazočni navedenom događanju.

Grad Senj / I.B. 

Novalja.coom