Lika nekretnine

Jučer u komori o načelima pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća

Objavljeno: 23.11.2019

OTOČAC – Jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Otočac održana edukacija, odnosno radionica pod nazivom Komunikacija i načela pregovaranja u funkciji podizanja kvalitete poduzeća. Već je sam naslov dovoljno instruktivno upućivao o čemu se radi, a voditelj radionice prof. dr. Tomislav Galović je to riječju i primjerom toliko prijemčivo i plastično polaznicima radionice objašnjavao i pojašnjavao da je bila prava milina na radionici sudjelovati. Kako je predavanje, odnosno radionica potrajala čak neka četiri sata, bilo je tu interaktivne suradnje s predavačem, podijeljenih zadataka po grupama, a sve kako bi se čim lakše razumjelo naslovljenu temu.

Predavač i voditelj radionice prof. dr. Tomislav Galović je profesor na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a područje njegovog rada i djelovanja vezano je uz područje konkurentnosti, inovativnosti, međunarodnog poslovanja, poslovnog i međunarodnog pregovaranja.

Cilj edukacije je bio transferirati znanje zainteresiranim sudionicima te prezentirati učinkovite metode za postizanje više razine kvalitetne komunikacije te uspješniji sustav upravljanja kvalitetom poduzeća. Poseban naglasak radionica stavljen je na upoznavanje i savladavanje vještina neverbalne komunikacije koji unapređuju kvalitetu interakcije. Iako svi oblici neverbalne komunikacije nisu mogli biti dotaknuti, čini se da je ovaj segment pobudio pravu znatiželju polaznika, pitanja su pljuštala, predavač je davao odgovore, uglavnom bilo je to jedno zanimljivo predavanje i radionica. Oni koji su pozvani, a nisu bili, mogu samo požaliti za propuštenom prigodom, radionica je bila besplatna, naime Hrvatska gospodarska komora dala je organizirati ovakva predavanje i radionice diljem zemlje.  

M.K.

 

Novalja.coom