Lika nekretnine

Online edukacije o poduzetništvu za žene

Objavljeno: 28.04.2020

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža Hrvatske i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju novi ciklus edukacija o poduzetništvu za žene pod nazivom: MALA ŠKOLA PODUZETNIŠTVA ZA ŽENE  –  početni modul.

Ovaj se ciklus trebao održati u Zadru, ali zbog trenutne situacije i pandemije uzrokovane koronavirusom, ciklus od četiri radionice održat će se virtualno putem aplikacije Zoom srijedom od 6. do 27. svibnja ove godine.  

Ciklus je namijenjen i sadašnjim (koje su pokrenule tvrtku ili obrt u posljednje tri godine) i budućim poduzetnicama kako bi im se omogućila nova znanja i vještine u kreiranju vlastitog poduzeća. Neke će tek krenuti u poduzetništvo i dat će se pregled svega što je potrebno za tako velik korak. Druge su već vlasnice tvrtki i žele usvojiti neka nova znanja i vještine koja se mogu međusobno podijeliti.

Predavačice su u poduzetništvu već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskoga poduzetništva. S obzirom na to da se početni modul trebao održati u Zadru, prednost će imati sve dosad prijavljene za početni modul u Zadru i sve žene koje su otvorile tvrtku ili obrt u posljednje tri godine ili koje tek planiraju otvoriti tvrtku ili obrt.

Maksimalan broj sudionica je 30, a ciklus edukacija je besplatan. Prijave se zaprimaju još danas i sutra  ispunjavanjem online obrasca.

M.K.

 

Novalja.coom