Lika nekretnine

Bivša predsjednica je 'Margaret Thatcher' u odnosu na tog 'Miku Špiljka'

Objavljeno: 05.05.2020

Mnogi naši današnji uvaženi političari potekli su iz partizanskih obitelji. Većina je tu činjenicu "naplatila" još u rigidnom jugo-komunizmu, ali ima primjera da u građenju karijere "partizanština" nije bila uteg oko noge ni mnogima u hrvatskoj državi. Recimo, bivša predsjednica RH.

(…)

Kako su, na žalost, od osnutka Hrvatske svi mainstream mediji bili u rukama drugova, ekipa "jugo-historičara" s naših nikada pročešljanih filozofskih fakseva u Zagrebu, Splitu i Rijeci dobila je zadatak smišljati laži kako bi se povijest revidirala po komunističkom ukusu. Tako se počelo s priglupim tezama da su svi partizanski zločini bili odmazda, osveta za ustaške zločine. Čak i genocid u Srbu, nekoliko mjeseci nakon uspostave NDH, bio je po Klasiću i Jakovini samo odgovor komunista na ustaške zločine. Znači da je 3.000 ljudi, žena i djece koji su bili živi bačeni u Hudu jamu bila samo odmazda... Takvo bljezgarenje traje sve do danas. O partizanskim zločinima mogli bi se napisati tomovi knjiga, ali jedva je napisano nekoliko knjiga koje su izdane u privatnim nakladama.

I sad se napokon pojavilo svjetlo na kraju tunela. Naš Zoki, "predsjednik svih građana RH", kako je sam svečano izjavio u govoru nakon izbora. Umjesto da napokon odamo zajednički počast svima onima koji su branili i obranili Hrvatsku u Domovinskom ratu, javljaju se neki nazovi "svjedoci" kao notorni Saša Leković koji je navodno bio u Okučanima i nigdje nije vidio oznake "ustaškog" HOS-a. Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika, sjeća se HOS-a u bitkama na Srđu. Ali on je HDZ-ovac... S druge strane, Ante Nazor, povjesničar, ali malo drugačiji od Jakovine, Markovine i Klasića, uporno ponavlja: "..do sada je i tako će i ostati dok je Hrvatske, amblem HOS-a bio je nazočan na svim obilježavanjima, na svima mjestima gdje su pripadnici HOS-a branili i oslobađali Hrvatsku. Zastava HOS-a bila je od Vukovarske kolone, Škabrnje, do Dubrovnika na Srđu i tako će ostati dok je Hrvatske...".

(…)

Z.Hodak/Direktno.hr

 

Novalja.coom