Lika nekretnine

Skakao po taxi vozilu i trgao dijelove

Objavljeno: 06.08.2020

GOSPIĆ - Tijekom proteklih 48 sati (4. do 6. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je pet kaznenih djela, 11 prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira. 

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim Nijemcem. On se sumnjiči da je u utorak, 4. kolovoza u Novalji oštetio dva vozila taxi službe skačući po haubi i krovu te trgajući taxi ploču i retrovizor.  

Policijski službenici Policijske postaje Gospić također su jučer dovršili kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim Gospićaninom. On se sumnjiči da je u utorak, 4. kolovoza u mjestu Vukava prijetio ubojstvom 34-godišnjoj Gospićanki.

Protiv počinitelja je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a on je predan pritvorskomu nadzorniku.

U utorak, 4. kolovoza nepoznati su počinitelji u Novalji:

  • iz dva otključana apartmana ukrali novac vlasništvo 38-godišnjeg Slovenca i 43-godišnje Španjolke;
  • iz trgovačkog centra ukrali službeni mobitel vlasništvo tog trgovačkog centra.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnima državnim odvjetništvima.

Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 16,50 sati u Lipovom Polju, općina Perušić, jedna je osoba teško ozlijeđena, a druga lakše. Nesreća se dogodila kada se 37-godišnja Gospićanka upravljajući osobnim vozilom udarila u osobno vozila s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnji Perušićanin. Vozačica je teško ozlijeđena dok je putnik iz njenog vozila lakše ozlijeđen.

Druga prometna nesreća dogodila se na području Novalje, a u njoj je jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (5), Novalje (3) i Karlobaga (1).

Narušavanja javnog reda i mira počinjena su omalovažavanjem i vrijeđanjem službene osobe te svađom i vikom na području Gospića. Protiv počinitelja biti će podnijeti optužni prijedlozi nadležnom sudu.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom