Lika nekretnine

Razgoropadio se Čeh

Objavljeno: 26.08.2020

GOSPIĆ - U protekla 24 sata (25./26. kolovoza) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, dvije prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim Čehom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. On se sumnjiči da je jučer oko 1 sat u Novalji s rešetkom od roštilja razbio vjetrobransko i bočna stakla na osobnom automobilu, vlasništvo 41-godišnjeg Velikogoričanina. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnomu državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića i Korenice.

Jučer su policijski službenici zatekli:

  • na autocesti kod Perušića u 12.21 sati 34-godišnjeg Poljaka, vozača osobnog automobila kojem je utvrđena brzina od 226 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca;
  • u Otočcu u 22.50 sati 45-godišnjeg Senjanina kako upravlja osobnim automobilom u alkoholiziranom stanju (1,86 g/kg). Zbog jasne i nedvosmislene namjere da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu. 

PU ličko-senjska 

 

Novalja.coom