Lika nekretnine

Ispričavam se Šerbedžiji jer smo napali 'njegovu' Jugu i posipam pepelom zbog 'genocida' u 'Oluji' i 'Bljesku'

Objavljeno: 31.08.2020

Baš nekako u vrijeme kad je Srbija pred 30-tak godina počela oružani napad na Hrvatsku iz zraka, s mora i s kopna, započela je i famozna ''politika pomirenja''. Hrvateke nikako uvjeriti da je vrijeme za mirenje već davno isteklo i da smo već u debelom produžetku. Tu svetu ulogu na sebe je sada preuzela ''lijeva medijska falanga''. Jutarnji list je otkrio da se država u Gruborima ''razvela od zločina''. Ni manje ni više.

(…)

S vremena na vrijeme javlja se i Rade Šerbedžija s beogradskog Sajma knjiga. K'o da je studirao povijest na Filozofskom u Zagrebu kaže: ''Bitange (a gdje su princeze?) su zavadile naš narod, od njih se nije mogla spasiti divna Jugoslavija''. .. Eto, to je taj naš Rade koji Hrvatsku nije htio, a Hrvatska mu je dala sve. Čak i Brijune! Povjesničar Rade potresno otkriva jezivu istinu: ''Morao sam napustiti Hrvatsku jer je ona napala moju državu Jugoslaviju''.

I tko zna koliko nas još čeka ovakvih stresnih mirenja i isprika jer smo napali Radinu Jugu, posipanja pepelom po glavi (stanovnika) zbog ''genocida'' u ''Bljesku'' i ''Oluji''...

(…)

Z. Hodak/Direktno.hr

 

Novalja.coom