Lika nekretnine

Od svega pomalo

Objavljeno: 10.11.2020

GOSPIĆ – Noću 7./8. studenog u Novalji je nepoznati počinitelj kamenom razbio staklo i napravio strugotinu na vratima. Pri tome je izbušio dva pneumatika na osobnom automobilu u vlasništvu 41-godišnje Novaljke. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnomu odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Službenici Policijske postaje Gospić dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim Gospićaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. 8. studenoga zatečen je u prometu s osobnim automobilom na kojem su se nalazile ne pripadajuće registarske pločice. Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je na svoje osobno vozilo stavio ne pripadajuće registarske pločice i koristio ih na navedenom vozilu za sudjelovanje u prometu. Protiv njega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

Jučer su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske na između odmorišta Zir i čvora Gospić zaustavili 39-godišnjeg Poljaka kojemu je utvrđena brzina od 253 km/h. Kažnjen je novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od mjesec dana.

Sinoć su zabilježena dva narušavanja javnog reda i mira počinjena su tučnjavom na području Gospića i Otočca. Protiv počinitelja će biti podnijeti optužni prijedlozi nadležnim sudovima.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom