Lika nekretnine

HODAK: Očekivao sam da će poziv na paljenje crkava dignuti Hrvatsku na noge

Objavljeno: 21.12.2020

(…)

Ako ne želimo biti Babićevi kreteni hajmo odmah na paljenje crkava i skidanje glava. Ako nakon toga na sudu dobijemo državnog odvjetnika koji je za drmnute tri milje zatražio za našeg Matiju “guljenje krumpira” onda nas neće spasiti ni Međunarodni sud za ljudska prava u Strasbourgu.

Mislim da se naš Matija malo zaletio. Sjetio se Hipokrata koji je rekao da se u očajnim vremenima poduzimaju očajne mjere. Zaboravio je da ga sad čeka pravi medijski “pakao”. Vjerojatno ste čitali na društvenim mrežama, u tisku i na televizijama kako se naša liberalna, demokratska, antifašistička i proeuropska javnost digla na zadnje noge. Ante Tomić, Goran Gerovac, Branimir Pofuk, Šesta Lička iz Večernjeg, Jutarnjeg, Slobodne, Igor Mandić, Toni Ivanišević, borci za ljudska prava iz revolucionarnog Obzora, Boris Vlašić itd.

Zamislite kako je javni poziv na paljenje crkava i zgrada vlade zaprepastio Robya Bajrušija, Miljenka Jergovića, Juricu Pavičića, Katu Peović. Da je barem sada tu njena baba s pištoljčinom pa da nas oslobodi “njih”, njihovih prozora, crkava i njihovih građevina. Još kad ga na zub uzmu Anka Mrak i Rada Borić kao i svi ostali “istinski fol-demokrati” koji na revolucionarni poziv našeg Matije sada gromoglasno šute, muče i čkome…

Hajde drugovi i drugarice, malo mašte!!! Kako bi graktali da je takav ili sličan tekst, poziv ili “slobodarski” urlik u senzibiliziranu hrvatsku javnost pustio npr. general Glasnović?

Po njega bi osobno došao državni odvjetnik, vjerojatno onaj isti koji je onako bešćutno, skoro rigidno, poslao našeg Matiju da za zdipljenih 3.200.000 kunića guli krumpire. Evo, to je još jedan dokaz više kako se u ovom našem vulgarnom kapitalizmu ni revolucionari više ne cijene. Quo vadis Croatia!?

Naš je Matija tvrd i dosljedan. Kad je u velikim nevoljama odbija sve osim hrane, pića i novaca.

(…)

Direktno.hr

Foto: Maxportal.hr

 

Novalja.coom