Lika nekretnine

Prešućeno da je bombaš abolirani pripadnik srpske paravojske – da je hrvatski branitelj bilo bi na sva zvona

Objavljeno: 28.01.2021

Za bombaški napad i pokušaj teškog ubojstva u Pakracu u kojem su teško ozlijeđeni djelatnici HEP-a, oštećene kuće i prestrašeni ljudi – mainstream mediji izostavili su jednu od ključnih informacija.

Iako mediji nisu navodili bombaševo ime i prezime, nego eventualno tek inicijale ili samo ime s inicijalom prezimena, ubrzo su se doznale informacije da je riječ o Miloradu Arseniću, bivšem pripadniku agresorske srpske paravojske u Domovinskom ratu – kod kojeg je policija nakon provedenog kriminalističkog istraživanja pronašla streljivo, lovačku pušku i još jednu bombu!

Cijeli niz godina svaka crna kronika, ako je u nekom nasilnom činu sudjelovao muškarac koji je bio hrvatski branitelj iz Domovinskog rata – lijevo-liberalni mediji uvijek su to naglašavali.

U bombaškom napadu u Pakracu radi se o aboliranom pripadniku srpske paravojske – zašto se to nije odmah navelo?

Hrvate, branitelje, stavlja se u negativni kontekst, a o pripadniku srpske nacionalne manjine, koji je sudjelovao u velikosrpskoj agresiji sa srpskom paravojskom, ti se podatci taje.

Radi se o bombaškom napadu, teškim ozljedama troje HEP-ovih djelatnika, oštećene su kuće – i sve postaje još važnije u kontekstu toga da se javio srpski propagandist Savo Štrbac iz Veritasa koji opravdava ovo zlodjelo.

(…)

Da je bombaški napad na djelatnike HEP-a počinio pripadniku srpske nacionalne manjine potvrdio je i dogradonačelnik Pakraca iz redova srpske nacionalne manjine, Nikola Ivanić, koji je osudio taj čin.

Narod.hr

 

Novalja.coom