Lika nekretnine

Prijetilo se, kralo se, sudaralo se, pilo se...

Objavljeno: 02.11.2021

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalistička istraživanja nad dvojicom muškaraca zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela prijetnje. Oni se sumnjiče i to 65-godišnji Senjanin da je u četvrtak, 27. listopada u Vrzićima prijetio ubojstvom 56-godišnjoj Senjkinji, dok se 54-godišnji Senjanin sumnjiči da je u kući u Senju prijetio 43-godišnjoj Senjkinji, 22-godišnjakinji i dvjema maloljetnicama. Uhićeni su i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave primorsko-goranske, a protiv njih su podnesene kaznene prijave nadležnomu državnom odvjetništvu.

Od 22. do 29. listopada u Krivom Putu nepoznati je počinitelj ušao na gradilište i provalio u ormar za držanje alata koji se nalazi na parkiranoj prikolici tegljača iz kojeg ormara je ukrao pneumatski pištolj i s tog priključnog vozila četiri gume, a potom je s prikolice drugog parkiranog tegljača ukrao dva akumulatora, oštetivši pravnu osobu sa sjedištem u Zagrebu. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnomu državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog produženog vikenda evidentirane su četiri prometne nesreće. Jedna prometna nesreća je s lakše ozlijeđenom osobom, a dogodila se na području Gospića. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Korenice.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 36 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 8 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Zalužnici kod 53-godišnjeg Hrvata (1,70 g/kg).

PU ličko-senjska  

 

Novalja.coom