Lika nekretnine

Objavljene inicijalne rang liste za operaciju 7.4.1

Objavljeno: 01.12.2021

OTOČAC - Zbog velike zainteresiranosti korisnika jučer su objavljene inicijalne rang liste za treći Natječaj iz tipa operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Agencija za plaćanja je na temelju odluke Ministarstva poljoprivrede izmijenila treći Natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1. u dijelu koji se odnosi na iznos raspoloživih sredstava povećavši ih za 134 milijuna kuna, odnosno s 250 milijuna kuna na 384 milijuna kuna

Ukupan iznos raspoloživih sredstava iznosi 150 milijuna kuna za sektor društvenih domova ili kulturnih centara i športskih građevina, 100 milijuna kuna za sektor vatrogasnih domova, 84 milijuna kuna za sektor dječjih vrtića te 50 milijuna kuna za sektor tržnica.

Nakon zaprimanja svih zahtjeva za potporu i povećanja alokacije, a na temelju traženih procijenjenih iznosa potpore i traženog broja bodova u skladu s kriterijima odabira, formirane su inicijalne rang-liste zahtjeva za potporu po svakom od četiri sektora u Natječaju – obavještava Ministarstvo poljoprivrede.

Rang liste se mogu pogledati na web stranici Ministarstva.

M.K.

 

 

Novalja.coom