Lika nekretnine

Ima prometnih, malo se kraduckalo, i ponešto mina se našlo

Objavljeno: 27.12.2021

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim Senjaninom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja. Sumnjiči se da je 4. lipnja ove godine u Krivom Putu u svom osobnom automobilu pokušao prevesti i sakriti motornu kosilicu iako je znao da je kosilica pribavljena počinjenjem kaznenog djela odnosno da je ukradena. Protiv njega će nadležnom državnomu odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.

U petak su policijski službenici u šumskom predjelu mjesta Grabušić pronašli neeksplodirano minsko eksplozivno sredstvo, za koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu utvrdio da se radi o minobacačkoj mini call. 82 mm zaostaloj iz Domovinskog rata, te ju je izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 5 prometnih nesreća. Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (3) i Gospića (2).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je pet prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i dva prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Otočcu kod 22-godišnjeg Hrvata (2,28 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom