Lika nekretnine

Mnogo prometnih, previše

Objavljeno: 25.04.2022

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 9 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško i pet lakše ozlijeđeno.

Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je osoba teško ozlijeđena, a dogodila se jučer, 24. travnja u 18,30 sati u Udbini kada je 23-godišnji Splićanin upravljao motociklom iz smjera Gračaca prema Podudbini i udario u zaštitnu metalnu ogradu. On je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.
 
Dvije prometne nesreće u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno evidentirane su na području Gospića. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2), Korenice (1) i Senja (1).

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 36 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 6 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju, 24. travnja u Gospiću kod 24-godišnjaka (0,91 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom