Lika nekretnine

Poduzetništvo je IN

Objavljeno: 26.04.2022

OTOČAC - Proljetna edukacija Poduzetništvo je IN održat će se online u danas i sutra, 26. i 27. travnja od 10 sati. Teme edukacije su rješavanje konflikata, pokretanje online prodaje, prodajna komunikacija te digitalna rješenja za unaprjeđenje poslovanja. Predavači su Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications i Ivana Fakin, vlasnica kreativne agencije za web i marketing Essenta te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb, obje dugogodišnje poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena.

Edukacija, u organizaciji Županijske komore Otočac, namijenjena je poduzetnicima i obrtnicima te onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života.

Na ovim edukacijama moći će se saznati kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što sve poduzetnike čeka u poslu, koje se prepreke mogu izbjeći.

Ova radionica dio je programa podrške "Poduzetništvo je IN", koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.

M.K.

 

Novalja.coom