Lika nekretnine

Prometne nesreće i vožnja u pijanom stanju

Objavljeno: 20.07.2022

GOSPIĆ - U protekla 24 sata na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije prometne nesreće i to s teško ozlijeđenom osobom i materijalnom štetom.

Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom dogodila se jučer u 19,05 sati u predjelu Takalice kada je 34-godišnji Đurđenovčanin za vrijeme službe upravljao motociklom s policijskim oznakama i u nepreglednom desnom zavoju uslijed neprilagođene brzine sletio u provaliju. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Jučer je u Otočcu u 9 sati 27-godišnji Otočanin prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (2,32 g/kg), sletio s ceste i udario u metalnu ogradu a potom u betonski zid. On je uhićen, te će uz optužni prijedlog biti doveden u nadležni sud.

Policijski službenici Policijske postaje Senj su jučer u Svetom Jurju zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola (2,16 g/kg) upravljao 67-godišnji Jurjevčanin.

Jučer su na autocesti kod čvora Sveti Rok policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaustavili teretni automobil kojim je pod utjecajem alkohola (1,85 g/kg) upravljao 45-godišnji Sesvećanin.

Obojica su isključeni iz prometa, smješteni u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će protiv njih nadležnim sudovima biti podneseni optužni prijedlozi.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom