Lika nekretnine

Digitalna priča - poboljšajte sliku koju vaši klijenti imaju o vama

Objavljeno: 25.04.2023

OTOČAC - Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Otočac organizira edukativnu radionicu Osnove korištenja alata za obradu slika GIMP, namijenjenu polaznicima koji se žele upoznati s osnovama korištenja besplatnog programa za obradu slika GIMP (GNU Image Manipulation Program) i to početnicima koji nemaju iskustva s programima za obradu slika ili imaju vrlo malo iskustva, a žele naučiti kako koristiti program otvorenog koda GIMP za uređivanje slika. Radionica je također prikladna za sve one koji žele poboljšati svoje vještine u obradi slika i proširiti svoje znanje o korištenju alata za obradu slika.

Predavač je Matej Bogdanić, stručnjak s desetgodišnjim iskustvom u grafičkom i web dizajnu, po struci audio inženjer, bavi se izradom kreativnih rješenja za digitalni svijet.

Ukupno trajanje edukacije je 24 školska sata, a dinamika održavanja je jednom tjedno po dva školska sata, subotom prije podne. O točnom datumu početka edukacije prijavljeni polaznici biti će obaviješteni kada se oformi grupa.

Edukacija će se izvoditi u hibridnom obliku, uživo u informatičkoj učionici u Županijskoj komori Otočac uz mogućnost online praćenja u realnom vremenu. Broj osoba u grupi je ograničen, stoga je potrebno rezervirati mjesto na vrijeme.

Više informacija o ovoj radionici se može vidjeti na web stranici HGK – Županijske komore Otočac.

M.K.

 

 

Novalja.coom