Lika nekretnine

Prevare

Objavljeno: 24.07.2023

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

On se sumnjiči da je kao odgovorna osoba u trgovačkom društvu sa sjedištem u Otočcu s 52-godišnjim Gospićaninom dogovorio prodaju rotacionog skupljača sijena za 8.886,72 eura, koji iznos je 6. ožujka uplaćen na račun trgovačkog društva, te ju je osumnjičenik prikazivanjem lažnih činjenica održavao u zabludi da će isporučiti navedeni priključak što do danas nije učinio. Protiv njega će nadležnomu državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.
Policijski službenici Policijske postaje Karlobag zaprimili su prijavu 47-godišnje Njemice da je prevarena pri rezervaciji apartmana za ljetovanje.

Ona je u svibnju ove godine na jednoj internetskoj stranici pronašla apartman u Cesarici, te je uplatila 1.635 eura za rezervaciju smještaja. Kada je 23. srpnja došla u Cesaricu na adresu iz rezervacije, shvatila je da je prevarena jer je netko lažno nudio mogućnost rezervacije apartmana u toj kući, a više joj se nitko ne javlja na telefonske brojeve koji su navedeni na predmetnoj internetskoj stranici.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom