Lika nekretnine

Mnogo prometnih ...

Objavljeno: 06.11.2023

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 15 prometnih nesreća, a u dvije prometne nesreće su teško ozlijeđene dvije osobe i jedna lakše ozlijeđena, koje su se dogodile u Gospiću i Novalji, te na području Korenice prometna nesreća u kojoj je lakše ozlijeđena jedna osoba.
 
Evidentirano je 10 prometnih nesreća s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (8) i Otočca (2).
 
Izdvajamo prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama a dogodile su se jučer:
 

  •  u 11,40 sati na autocesti, područje općine Perušić, kada je 43-godišnja Splićanka upravljala osobnim automobilom sletjela s kolnika višestruko se rotirajući i udarivši u zaštitnu žičanu ogradu. Vozačica je zadobila lake tjelesne ozljede, a 57-godišnja putnica iz Splita je teže ozlijeđena i zadržana je na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću. 
  • u 16,20 sati na području Novalje kada je 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao osobnim automobilom sletio izvan kolnika i udario u kameni suhozid. Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.   
  •  
    Tijekom proteklog vikenda provedena je preventivno-represivna akcija u prometu usmjerena na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom razdoblju utvrđeno je 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 1 prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i četiri prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.
     
    Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju, 5. studenog u Gospiću kod 23-godišnjeg Gospićanina (1,12 g/kg).

PU   PU ličko-senjska

 

Novalja.coom