Lika nekretnine

Završna konferencija projekt PriLIKA

Objavljeno: 23.11.2023

GOSPIĆ - Završna konferencija projekta PriLIKA za razvoj, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., bit će održana 29. studenoga (srijeda) u konferencijskoj dvorani Razvojnog centra s početkom u 11 uri. U projektu je sudjelovala Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA kao nositelj projekta.

Glavni cilj Projekta je ojačati kapacitete LIRA-e za pružanje stručne podrške u pripremi i provedbi projekata financiranih iz ESI fondova i NPOO-a, ojačati kapacitete jedinica lokalne i

područne (regionalne) samouprave i drugih javnopravnih tijela s područja  županije te postići bolju informiranost šire javnosti o mogućnostima, provedbi i financiranju kroz ESI fondove i NPOO kako bi se doprinijelo većoj apsorpcijskoj moći korištenja EU sredstava u županiji.

Na konferenciji će biti predstavljene provedene aktivnosti i ostvareni rezultati projekta, s osvrtom na značaj LIRA-e u društvenom i gospodarskom razvoju cijele regije.

A.B./M.K.

 

Novalja.coom