Lika nekretnine

Dvodnevna radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima

Objavljeno: 14.02.2024

OTOČAC - Hrvatska gorska služba spašavanja i Hrvatska gospodarska komora provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima, u Otočcu u Županijskoj komori Otočac 4. i 5. travnja.

Sve tvrtke ili obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma.

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 100 eura po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte, fizičke osobe i druge nečlanice HGK cijena 200 eura po polazniku. U cijenu nije uračunat PDV.  Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.

Prijava je obavezna preko Županijske komore Otočac.

M.K.

 

Novalja.coom