Lika nekretnine

Provale i krađe

Objavljeno: 16.02.2024

GOSPIĆ - Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalistička istraživanja nad 41-godišnjim Udbinjaninom zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela teška krađa i računalna prijevara i 37-godišnjim Zadraninom zbog osnova sumnje da je počinio dva kaznena djela teške krađe.
 
Osnovano se sumnja da je 41-godišnjak 17. siječnja u Gospiću provalio u osobni automobil u vlasništvu 67-godišnjega Gospićanina iz kojeg je ukrao novčanik u kojem su se nalazile bankovne kartice i osobni dokumenti, nakon čega je na bankomatu podizao novac i oštetio 67-godišnjaka za 1.200 eura. 
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 37-godišnjim Zadraninom utvrđeno je da postoji osnova sumnje da je noću 22./23. siječnja u Gospiću provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 41-godišnjaka iz kojeg je ukrao150 eura. Nadalje se sumnjiči da je 23. siječnja u Gospiću 76-godišnjoj Gospićanki iz ruku oteo novčanik, nakon čega je novčanik s dokumentima i bankovnim karticama odbacio, a 100 eura je zadržao.

Nadležnomu državnom odvjetništvu biti će dostavljena posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava.

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom