Lika nekretnine

Poginuo motorist

Objavljeno: 25.03.2024

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je dvanaest prometnih nesreća. Jedanaest prometnih nesreća je s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (7), Otočca (3) i Senja (1). Jedna prometna nesreća dogodila se na području Karlobaga u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

U petak se u 15 sati u Barić Dragi dogodila prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Nesreća se dogodila kada je 62-godišnji Mađar upravljao motociklom te na ugibalištu uz cestu udario u stablo, a zatim sletio u provaliju. Vozač je preminuo na mjestu događaja.
 
Tijekom proteklog vikenda provedena je preventivno-represivna akcija u prometu usmjerena na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom razdoblju utvrđena su 42 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 2 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 13 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 22. ožujka u Gospiću kod 25-godišnjaka (1,49 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom