Lika nekretnine

Mnogo prometnih nesreća

Objavljeno: 15.04.2024

GOSPIĆ - Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je sedam prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško i jedna lakše ozlijeđena, a dogodile su se na području Karlobaga i Senja. S materijalnom štetom je evidentirano pet prometnih nesreća.
 
Izdvajamo prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dogodila se u nedjelju 14. travnja i to:
 
- u 12,40 sati u Karlobagu kada je 46-godišnji Mađar upravljao motociklom te pao na kolnik. Vozač motocikla je u prometnoj nesreći teško ozlijeđen. 

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (1) i Novalje (1).

Tijekom proteklog vikenda provedena je preventivno-represivna akcija u prometu usmjerena na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom razdoblju utvrđeno je 36 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 10 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 10 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa. Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju,14. travnja na autocesti, područje Brinja kod 61-godišnjeg Šibenčanina (2,20 g/kg).

PU ličko-senjska

 

Novalja.coom