Lika nekretnine

Poduzetništvo je IN - proljetni ciklus

Objavljeno: 15.03.2021

OTOČAC - Još uvijek su otvorene prijave za  proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju poduzetništvu žena u Ličko-senjskoj županiji, kojeg Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac provodi u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena. Program za podršku poduzetnicama "Poduzetništvo je IN" uključuje višestruki pristup kroz prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicama, izgradnju i jačanje kapaciteta poduzetnica kroz programe obuke, pomaganje poduzetnicama u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći. Edukacija je namijenjena postojećim poduzetnicama, ali i onima koje tek planiraju ući u svijet poduzetništva.

Edukacija će biti održana 25. i 30. ožujka u velikoj dvorani HGK - Županijske komore Otočac, Kralja Zvonimira 16 (1. kat) s početkom u 10 sati, u skladu s epidemiološkim mjerama. 

Predavačice Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o. i Vesna Odobaša, specijalist digitalnog marketinga, certificirana trenerica Mentalnih mapa i vlasnica digitalnog studija Scarabei, u poduzetništvu su već duži niz godina pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i dati odgovore isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. Ujedno su i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen na 20 polaznica, stoga je potrebna prethodna prijava putem online obrasca na stranici Županijske komore Otočac. Prijave će biti otvorene do popunjenja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 24. ožujka.

M.K.

 

Novalja.coom